Informatie cursus OneNote 2016 en 2013

Hoe verzamelt u informatie, creatieve ideeën, notulen, korte notities en andere documenten overzichtelijk bij elkaar? Het zeer gebruiksvriendelijke en uiterst handige Office-programma OneNote is de oplossing!
Typ of teken notities en verzamel alle belangrijke gegevens, zoals bestanden, afbeeldingen en hyperlinks bij elkaar in één document. Orden de informatie tot een overzichtelijk geheel en deel het met anderen. Zo is alle informatie bij elkaar zoeken uit verschillende locaties op de pc, tablet en losse memopapiertjes verleden tijd. Gebruik OneNote op de pc, tablet of smartphone en op alle apparaten kunt u de notities bekijken en bewerken.
Door de veelzijdige toepassingen is het programma optimaal voor gebruik op het werk of op school en ideaal voor gebruik tijdens vergaderingen, brainstormsessies en bij diverse projecten. Dit stap voor stap-boek, voorzien van talloze schermafbeeldingen, leert u alle fijne kneepjes van dit onmisbare programma op de pc en is geschikt voor zowel volwassenen, leerlingen en studenten. Daarnaast bevat het tips die leerkrachten tools geven voor het gebruik van OneNote in de klas.

Let op: U moet zelf beschikken over het programma OneNote 2016 of 2013 om met dit boek te kunnen werken. Het maakt daarbij niet uit of het om OneNote uit het programmapakket Office 2016 of 2013 of het programma uit de online Office 365-variant gaat. Windows bevat standaard ook een app OneNote, maar daarop is dit boek niet gebaseerd.

Een greep uit de onderwerpen:

  • notitieblokken met secties en pagina’s samenstellen en opmaken
  • opslaan op OneDrive en de harde schijf
  • afbeeldingen, documenten en hyperlinks invoegen
  • tekenen en schrijven in OneNote 
  • werken met andere OneNote-apps en via de browser
  • exporteren, afdrukken en beveiligen
  • invoegtoepassingen gebruiken
  • tips voor educatieve toepassingen

Geschikt voor:
Microsoft OneNote 2016 of 2013
Windows 10, 8.1 of 7

Algemeen:
Deze cursus bestaat uit 5 lessen.
Kosten: cursusgeld 5 x € 2,25= € 11,25 plus eventueel kosten aanschaf cursusboek € 15,00.

Deze cursus wordt alleen aangeboden bij voldoende belangstelling. Bij een gering aantal inschrijvingen wordt de cursus mogelijk doorgeschoven naar het eerst volgende blok.
Er wordt dan contact mee u opgenomen.  Het cursusaanbod en de getoonde boeken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Alles onder voorbehoud van wijzigingen.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de cursuscoördinator zie contact gegevens onder tabblad Cursussen in het menu.

Klik hier voor inhoudsopgave cursusboek

Klik hier voor voorbeeld hoofdstuk

Ga naar inschrijfformulieren om in te schrijven voor deze cursus