Informatie cursus Windows 10

Vanaf de eerste versie van Windows 10 in 2015 is er gemiddeld twee keer per jaar een grote update uitgekomen voor het besturingssysteem. Iedere update bracht nieuwe mogelijkheden, functies en apps. Daardoor werd het werken met Windows 10 beter, makkelijker en leuker.
Bent u op de hoogte van alle belangrijke vernieuwingen? Zo niet, dan bent u na het doorwerken van deze titel weer helemaal op de hoogte!
U leest onder andere over de verbeterde indeling en mogelijkheden van het menu Start en handige instellingen in het Instellingen-venster. U maakt ook kennis met allerlei slimme opties in de internetbrowser Edge, waarmee het surfen een stuk makkelijker wordt. Daarnaast kunt u met de app Foto’s in een handomdraai een video maken van uw foto’s en video’s, compleet met effecten en muziek. En in de nieuwe tekenapp Paint 3D maakt u heel makkelijk uw eigen 3D-tekeningen.
Als extra leest u in dit boek hoe u werkt met de cloudservice OneDrive, zodat u voortaan uw bestanden ook veilig op internet kunt bewaren. Tot slot krijgt u uitgebreid hulp bij het controleren van de beveiligings- en privacy-instellingen. Zo weet u zeker dat u veilig kunt computeren en surfen en krijgt uw computer direct een grote beurt!

Een greep uit de onderwerpen:

  • vernieuwingen in het menu Start, bureaublad en de taakbalk
  • belangrijke nieuwe instellingen
  • nieuwe opties in apps, zoals in Mail, Edge, Foto’s (Story Remix) en Paint 3D
  • bestanden beheren
  • beveiliging en privacy controleren

Geschikt voor:
Windows 10 op een desktop-pc of laptop

Benodigde voorkennis:
Basiskennis werken met Windows 10.

Algemeen:
Deze cursus bestaat uit 6 lessen.
Kosten: cursusgeld 6 x € 2,25 = € 13,50 plus eventueel kosten aanschaf cursusboek € 12,99.

Deze cursus wordt alleen aangeboden bij voldoende belangstelling. Bij een gering aantal inschrijvingen wordt de cursus mogelijk doorgeschoven naar het eerst volgende blok.
Er wordt dan contact mee u opgenomen.  Het cursusaanbod en de getoonde boeken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Alles onder voorbehoud van wijzigingen.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de cursuscoördinator  zie contact gegevens onder tabblad Cursussen in het menu.

Klik hier voor inhoudsopgave cursusboek

Klik hier voor voorbeeld hoofdstuk

Ga naar inschrijfformulieren om in te schrijven voor deze cursus