Informatie cursus Basisboek Windows 10

Heeft u geen of weinig ervaring met werken op een computer of laptop en wilt u graag aan de slag op een Windows 10-computer, dan is dit boek een aanrader. Deze titel is zeer geschikt om thuis zelfstandig door te werken, maar ook heel populair voor gebruik in cursusverband.
Beginnershandelingen worden stap voor stap aangeleerd, zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad. Ook kunt u na doorwerken van dit boek programma’s starten en sluiten en werken met het toetsenbord. Verder gaat u aan de hand van oefenvoorbeelden aan de slag met bestanden en mappen op uw pc en uiteraard maakt u ook in uw eigen tempo kennis met internet en e-mail. Ook krijgt u in dit praktische boek een korte introductie in de mogelijkheden van de pc op het gebied van foto’s, video en muziek.

Een greep uit de onderwerpen:

  • in uw eigen tempo kennismaken met de computer
  • leren werken met de muis, toetsenbord, touchpad en touchscreen
  • e-mail versturen en surfen op internet
  • werken met mappen en bestanden
  • introductie in werken met foto’s, video en muziek

Geschikt voor:
Windows 10 op een desktopcomputer of laptop

Algemeen:
Deze cursus bestaat uit 6 lessen.
Kosten: cursusgeld 6 x € 2,00 = € 12,00 plus eventueel kosten aanschaf cursusboek € 17,50.

Deze cursus wordt alleen aangeboden bij voldoende belangstelling. Bij een gering aantal inschrijvingen wordt de cursus mogelijk doorgeschoven naar het eerst volgende blok.
Er wordt dan contact mee u opgenomen.  Het cursusaanbod en de getoonde boeken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Alles onder voorbehoud van wijzigingen.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de cursuscoördinator André van Otterloo, zie contact gegevens onder tabblad Cursussen in het menu.

Klik hier voor inhoudsopgave cursusboek

Klik hier voor voorbeeld hoofdstuk

Klik hier om direct in te schrijven voor een cursus