Okt 272017
 

Beste ComputerPlusClub leden,

A.s. dinsdagmorgen 31 oktober 2017 is er weer een Thema-ochtend.

Op deze Thema-ochtend wordt er uitleg gegeven over de beveiliging van de computer indien deze is aangesloten op het internet. De presentatie wordt verzorgd door André van Otterloo.

In de presentatie zal verteld worden welke gevaren er zijn als uw computer op het internet is aangesloten. Wat merkt u en wat kunt u zelf doen om mogelijke problemen te voorkomen met Antivirus software (o.a. Windows Defender) en hulpprogramma’s. Het wordt weer een leerzame/gezellige ochtend, dus beste mensen:

KOM NAAR DE THEMA-OCHTEND!!

We beginnen om 09:30 uur in ons leslokaal de Galei in de Steiger.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur CPC,
Luc Schalkx
openinloop@computerplusclub.nl

Ook vragen wij U regelmatig op onze website www.computerplusclub.nl te kijken om op de hoogte te blijven van wat we doen. Denkt U ook aan de lege cartridges en oude telefoons voor de Stichting Hulphond? (geen batterijen).